NIEUWBOUW EN RENOVATIES

En nieuw huis? Daar komt heel wat bij kijken. Wilt U bouwen of verbouwen zonder zorgen? Rekent U erop dat uw project, klein of groot, probleemloos verloopt.

Wij verzorgen de ruwbouw van uw ganse project van kelder tot dak.

Er wordt een bijzondere aandacht besteed aan isolatie, verluchting en totale bouwfysica van het huis.

Indien de bouwheer een handje wil en kan toesteken, wordt hier voor een gunstige financiële regeling uitgewerkt. 

VERBOUWING?

Een verbouwing is per definitie maatwerk. Door te kiezen voor één vakbekwame partner ben je zeker van een kwalitatief eindresultaat binnen budget en de afgesproken timing.

Je hoeft zelf geen energie te verspillen aan het vinden van verschillende vakspecialisten, waarbij je poging tot coördinatie meestal leidt tot frustraties, extra kosten, technische misverstanden en ellenlange vertragingen.

  • Vooraleer te starten met de heropbouw en afwerking van de te verbouwen ruimtes voeren we selectieve afbraakwerken uit. We voeren netjes alle puin af.
  • De volgende stap bij het uitvoeren van verbouwingen is het uitvoeren van de vereiste ruwbouwwerken. Moeten er nieuwe muren gemetst worden? Krijgt je woning een nieuwe achterbouw? Komt er een extra verdieping op de bestaande achterbouw?
  • Een mogelijk onderdeel van verbouwingen is het vernieuwen van je dak of gevel. Dat geeft meteen heel wat kansen voor bijkomende isolatie. Het vernieuwen van je dak gaat mogelijk gepaard met een complete zolderinrichting.
  • Bij een grondige verbouwing adviseren we steeds om de oude ramen en deuren te vervangen. Je woning krijgt hiermee een nieuwe uitstraling. Bovendien verhoog je de isolatiewaarde van je woning en verlaag je dus je energiefactuur.
  • Het verbouwen van een ruimte of een verdieping is meteen ook het aangewezen moment om de aanwezige technieken te vervangen. Denk daarbij in de eerste plaats aan elektriciteit en verwarming. Ook dit onderdeel van de verbouwing nemen onze eigen specialisten voor hun rekening.
  • Wanneer de nieuwe technieken geïnstalleerd zijn, start de binnenafwerking met het plaatsen van een nieuwe chape en muurbepleistering.
  • Uiteraard voorzien we je verbouwde ruimtes van een nieuwe vloerbedekking (tegelvloeren, massief of samengesteld parket, laminaat,...) en, waar nodig, tegels aan de muur.

RAMEN EN DEUREN

Bij ons kan u terecht voor ramen en deuren in HOUT, PVC of ALU. Om u te helpen bij uw keuze, geven wij u graag advies over isolatie, sterkte, onderhoud en mogelijke kleuren.

Luchtdicht buitenschrijnwerk is een topprioriteit. Je ramen en deuren vormen de grens tussen warm en koud en bufferen lawaai van buitenaf. Bij Master Home zetten we in op een zo hoog mogelijke isolatiewaarde. We denken aan je comfort met onze akoestisch en thermisch isolerende oplossingen.

Ons schrijnwerk is steeds op maat gemaakt en à la carte, waardoor we probleemloos kunnen inspelen op de verschillende noden en wensen van onze klanten. Zowel bij nieuwbouwprojecten als renovatie bieden wij steeds een passend antwoord.